Snel leren = leuk leren

De overgang van de basisschool naar het voorgezet onderwijs is voor veel kinderen een flinke stap; ze moeten een ruime hoeveelheid huiswerk overzien, plannen, maken en leren. Maar hoe doe je dat eigenlijk zo efficiënt mogelijk? De cursus snel leren = leuk leren biedt uitkomst.

Tijdens deze cursus krijgt uw kind meer grip op het huiswerk door dit beter te plannen en te organiseren. Daarnaast krijgt het kind inzicht in zijn/haar manier van leren en technieken om dit te verbeteren. Zo leert uw kind 2-3x sneller lezen, samenvatten met behulp van mindmaps en beter onthouden dankzij geheugentechnieken.

De cursus is geschikt voor alle kinderen in het voortgezet onderwijs van MAVO t/m VWO, van de brugklas t/m het eindexamenjaar. Ook voor kinderen met dyslexie, AD(H)D en hoogbegaafdheid is de cursus uitermate geschikt.

Uw kind krijgt op de volgende vragen antwoord:

  • Hoe maak ik een haalbare planning?
  • Hoe pak ik het beste mijn huiswerk aan?
  • Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk of tentamen op?
  • Hoe leer ik sneller te lezen en tegelijkertijd beter te onthouden?
  • Hoe kan ik leerstof goed onthouden?
  • Hoe maak ik leren leuker en efficiënter?   

De cursus is 6x één uur op zondag.

De cursus kost €279,95 (inclusief cursusboek en materialen). U kunt uw kind telefonisch of via het contactformulier aanmelden.

Als zich meerdere kinderen uit één gezin aanmelden dan gelden de volgende tarieven voor de cursus: 1e kind € 250, 2e kind  €200, 3e kind €150